pondělí 3. srpna 2015

Knižní přírůstky červenec 2015

V tomto videu Vám chci představit knihy, které přibyly v mé knihovničce za měsíc červenec 2015.




10 komentářů:

  1. Dřív než půjdu spát jsem viděla jako film a hodně mě to bavilo :) S Eleanor a Park mám stejný problém a se Zmizelou rovněž, ale stejně si plánuju Zmizelou přečíst, tak uvidíme jestli to bude tak dobré jak to ospěvují recenze :)

    The Lazytude

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že opěvné recenze nebudou pro nic za nic :)

      Vymazat
  2. Opäť super video, si super youtuberka, natáčaj aj nadalej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) natáčení mě baví čím dál tím více, opravdu si to užívám a mám spoustu nápadů na videa, takže končit rozhodně nehodlám ;)

      Vymazat
  3. Máš krásný hlas a o knihách se tak krásně poslouchá. Vypravěčku bych si taky chtěla přečíst. Knihy miluji, jen peněz není tolik, kolik by si na ně člověk přál mít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) jojo, kéž by ty finanční a časové možnosti byly podle našich představ

      Vymazat
  4. Dřív než půjdu spát jsem četla, moc se mi knížka líbila. Ovšem Zmizelá mě zklamala, asi jsem očekávala něco trochu jiného, možná jsem měla počkat, než pomine ten reklamní boom kolem ní, zkrátka mi nesedla. Na Vypravěčku si už dlouho brousím zuby. Moc příjemná videa, ráda se dívám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! O Zmizelé už jsem tolik slyšela, že jsem si jí prostě musela pořídit :) jsem zvědavá, jak se mi bude líbit, už jsem kromě hromady pozitivních reakcí slyšela i ty méně nadšené, tak uvidíme. Na Dřív než půjdu spát se z knih v tomto videu těším snad nejvíce, ale ještě jsem se do ní nepustila. Potřebovala bych celý den jen na čtení :)

      Vymazat
  5. Dřív než půjdu spát: je skvělá knížka, Vypravěčka :taky úžasná knížka, Zmizelá: přinuť se jí dočíst dost dlouho je to nuda

    OdpovědětVymazat