neděle 29. března 2015

Proč bloguji o knihách

  1. O zkouškovém mě napadá spoustu nesmyslů, do kterých bych se měla pustit. I uklízení mi zní v tu chvíli lépe! Chuť k realizaci nejrůznějších plánů mě většinou po zkouškovém přejde, ale začít tvořit blog zaměřený na knihy mi přišlo i zpětně jako dobrý nápad
  2. Mám pocit, že by moje kecy mohly někoho zajímat (neberte mi ještě chvíli tu iluzi, blogování mě baví)
  3. Budování vlastního projektu bez zkušeností, pomoci, od naprostého začátku je neskutečně vzrušující. Sledování počtu návštěvníků, čtení prvních komentářů, reakcí, to všechno je pro mě nové dobrodružství. 
  4. Knihy jsou moje celoživotní láska. Čtu už od školky a nejlepší vzpomínky na 1. ročník základní školy jsou z hodiny čtení. Zatímco ostatní louskali ze slabikáře „Máma mele maso“, já si mohla číst svoji knížku.
  5. Přemýšlela jsem o foodblogu, ale foodstyling není moje silná stránka :)
  6. Kamarádi po mě občas chtějí doporučení na dobrou knihu. Jsem líná každému z nich zvlášť posílat seznam s komentářem.  

A co Vy? Jaké jsou Vaše důvody, proč blogujete nebo byste chtěli blogovat? 



7 komentářů:

  1. S jedničkou naprosto souhlasím a dělám to třeba zrovna právě teď :D Měla bych se učit na testy, ale čtení blogů a psaní článků je prostě tak nějak zábavnější.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně ti rozumím s tím zkouškovým obdobím - když se ti nebude chtít učit, utečeš k blogu, napíšeš článek a pořád budeš dělat vlastně pro sebe užitečnou činnost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A užitečnou činnost i pro svět! Určitě by se bez našich blogových příspěvků přestal točit :)

      Vymazat
  3. Moji krátkou blogískovou éru má na svědomí moje kamarádka blogerka, kterou napadlo, že bych si mohla vést blog o svém pobytu v Norsku. Zpětně jsem jí vděčná, že mě k tomu dokopala a se vším mi pomohla, protože přečíst si zážitky černé na bílém je minimálně stejně super jako prohlédnout si fotky. :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. nevím zda čtete i ebooky novinka: tajneknihy.cz sekce Lit.faktu pecka: Inkvizice v Čechách po 400 letech nebo sekce Historie-Dějiny České , velmi stará kniha oskenovaná a našimi dějinami. Pokud znáte někoho kdo čte ebooky pošlete mu odkaz - tak dík e-knihmol

    OdpovědětVymazat
  5. Právě je v prodeji kniha jenž nemá u nás obdoby. V knize se dočtete o možných zločinech státu vůči svým občanům v různých podobách i obdobích. Poslední dvě třetiny knihy jsou skutečným příběhem z českého vězení. Celá je napsána ve vězení. Čtení pouze od 18 let. Prosím sdílejte. Objednat lze na: https://knihy.abz.cz/prodej/inkvizice-v-cechach-po-400-letech#a_popis

    OdpovědětVymazat