středa 14. října 2015

Narozeninová soutěž

Kdy jindy uspořádat soutěž, než na moje narozeniny?! Rozhodla jsem se, že moje narozeniny nebudou jen dnem, kdy mi dělají radost lidé v mém okolí, ale i dnem, kdy udělám radost některým z Vás.

O co se hraje?

Hrát budeme o dvě audioknihy a balíčky knižních doplňků.

První audioknihou, kterou můžete získat, je Muž jménem Ove. Tato audiokniha v podání Jana Vlasáka získala ocenění v soutěži Audiokniha roku 2014, a to dokonce ocenění nejvyšší, kdy se stala Absolutním vítězem. Pokud jste o Ovem ještě neslyšeli, můžete si přečíst moji recenzi zde




Druhou audioknihou je horká novinka, a to thriller Syn od Jo Nesbø. Jde o nejnovější dílo tohoto populárního autora, které nyní vyšlo v češtině. Pokud Vás zajímá více, doporučuji anotaci http://www.onehotbook.cz/audioknihy/syn/



Každý výherce zároveň získá balíček od eshopu Martinus.cz, který obsahuje: plakát, záložky, nálepky, placky a pohledy. Dále se můžete těšit na dopis ode mne :) 



Jak se soutěže zúčastnit?

Do neděle 25.10.2015 mi zašlete na email hlavaplnaknih@gmail.com odpovědi na tyto soutěžní otázky:

1.       Co máš na mém blogu nejradši nebo kvůli čemu ho sleduješ? (odpovědi nebudu nikde zveřejňovat, takže se nebojte být upřímní)

2.       Vydavatelství OneHotBook nezískalo pouze ocenění za audioknihu Muž jménem Ove.  Napiš mi, jaká další tři ocenění v soutěži Audiokniha roku toto vydavatelství získalo. (odpověď lze snadno zjistit na internetových stránkách OneHotBook).

Do předmětu emailu prosím napište Narozeninová soutěž.

Soutěžit mohou i lidé s doručovací adresou mimo ČR. V tomto případě však soutěžíte „pouze“ o audioknihy. 

To je vše! Nechci po Vás žádné nucené sledování na Facebooku, Instagramu a já nevím kde všude. Jsem ráda, že mě na sociálních sítích sleduje spoustu lidí, ale ne proto, že chtějí něco vyhrát. 

Vítěze vylosuji a následně zveřejním prostřednictvím článku na blogu. Zároveň vybrané dva kontaktuji emailem.


Na závěr bych chtěla poděkovat vydavatelství OneHotBook a eshopu Martinus za vstřícný přístup při mém nápadu uspořádat soutěž a za věnování cen.


4 komentáře: